Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού των ΑμεΑ

Παγκόσμια Ημέρα Εορτασμού των ΑμεΑ


Το ΚΔΑΠ μεΑ Γιαννιτσών τίμησε την Παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ, σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στο χώρο του Κέντρου, στο ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο  πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Δήμου Πέλλας κος Απόστολος Φάκας, η Δ/ντρια του Μουσικού Σχολείου κα Ελένη Πισμίση, Ο Δ/ντης του 4ου Γυμνάσιου Γιαννιτσών κος Μενέλαος Μιχαηλίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Γιάννης Ανδρίτσος , ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Παναγιώτης Κερασόπουλος και οι καθηγητές και μαθητές του Μουσικού Σχολείου, οι  οποίοι μας συγκίνησαν και μας ενθουσίασαν με την υπέροχη μουσική και τα κάλαντα των Χριστουγέννων καθώς και τα τραγούδια  τους.

Ο Σύλλογος  “Ανατολή” τους ευχαριστεί από καρδιάς.

Επίσης, ο σύλλογος ευχαριστεί τον κο Μενέλαο Μιχαηλίδη που μαζί με ομάδα μαθητών πρόσφερε δώρο ένα ξύλινο Χιονάνθρωπο. Ο κος Γιάννης Ανδρίτσος είναι ένας πολύτιμος φίλος και συμπαραστάτης του Συλλόγου και των νέων του ΚΔΑΠ μεΑ.


Όλοι οι καλεσμένοι μας, καθώς και ο Δ/ντης του ΚΔΑΠ μεΑ κος Μάκης Ασταρτζής και η Πρόεδρος του Συλλόγου “Ανατολή” κα Τσιμπρή Αναστασία αναφέρθηκαν στο συμβολισμό της παγκόσμιας ημέρας των ΑμεΑ και στις συνεχείς προσπάθειες όλων για τη βελτίωση της καθημερινότητα των νέων του ΚΔΑΠ μεΑ.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι γονείς των νέων του ΚΔΑΠ. Η εκδήλωση έκλεισε με χορό και προσφορά εδεσμάτων από το Σύλλογο “Ανατολή” σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, οι καλεσμένοι μας πήραν αναμνηστικά δώρα από τις υπέροχες δημιουργίες των εργαστηρίων κεραμικής και ζωγραφικής – χειροτεχνίας του ΚΔΑΠ μεΑ.


Log out of this account

Leave a Reply