Η επανάσταση των παραμυθιών

Η επανάσταση των παραμυθιών

IMG_20160529_215445aΟ Σύλλογός μας διοργάνωσε την Κυριακή 29 Μαΐου μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση, γεμάτη ζωντάνια, με πολλά και πολλαπλά μηνύματα για πολλούς αποδέκτες. Μια παράσταση που χρειάστηκαν τρεις μήνες για να ετοιμαστούν τα σκηνικά, να δοθούν οι ρόλοι και να αναπτυχθούν οι δεσμοί μεταξύ «ηθοποιών» και εθελοντών.
IMG_20160529_212659aΛέω εθελοντών γιατί η παράσταση αυτή ήταν προϊόν εθελοντισμού. Όλα ξεκίνησαν από το ενδιαφέρον της σκηνοθέτη μας κας Μαρίας Ξανθοπούλου-Κανελλιάδου που είχε τη φαεινή ιδέα του εγχειρήματος και όλα προχώρησαν όταν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας οι δύο σπουδαίες εθελόντριές μας, Ανδρομάχη Δουμζάκου και Φυλλίτσα Γειτονίδου. Αν προσθέσεις και τον διευθυντή Μάκη Ασταρτζή, τις εργαζόμενες Αγγελική και Τασούλα, αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του Κ.Δ.ΑΠ., το γλυκό έδεσε και είχαμε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Θέλουμε να εκφράσουμε το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας στη σκηνοθέτη κυρία Μαρία Ξανθοπούλου-Κανελλιάδου που έχει καρδιά, καρδιά μικρού παιδιού. Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε με τα Άτομα του Κέντρου και τα ενθάρρυνε ν’ ανέβουν στο σανίδι.
IMG_20160529_215504aΤο θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας θέλουμε να εκφράσουμε και στις δύο υπέροχες εθελόντριές μας που χωρίς την παρουσία τους δε θα φτάναμε σ’ αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας Κώστα Μπαλτζίδη που προσπαθεί να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματά μας, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελένη Αρχιτεκτονίδου από τη Γραμματεία Διεύθυνσης της Δημοτικής Επιχείρησης για την εκτύπωση του έντυπου υλικού της παράστασης, τη Βάσω Πασσαλή από το Γραφείο Εκδηλώσεων που μας διευκόλυνε με τις εργασίες στο Πνευματικό Κέντρο, στον Μπάμπη Καραβίδα που ήταν στον ήχο και στον Γιώργο Καπαγιάρογλου που φρόντισε το φωτισμό.
Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τις φίλες που παρακολούθησαν την παράσταση και στήριξαν μ’ αυτόν τον τρόπο την όλη προσπάθεια.
IMG_20160529_222430aΦίλες και φίλοι αναγνώστες επειδή πιστεύουμε πως οι εθελοντές είναι αυτοί που στην κακή συγκυρία που βρίσκεται η χώρα θα αλλάξουν το τοπίο, σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας, να παρακολουθήσετε τις δράσεις και να επικοινωνήσετε μαζί μας αν πιστεύετε πως μπορείτε με κάποιον τρόπο να συμβάλετε στο έργο μας.

Τα στοιχεία της επικοινωνίας μας είναι τα παρακάτω:

Δήμος Πέλλας, Κολοκοτρώνη 10 (ανοιχτό θέατρο)
Τ. Κ. 58100 Γιαννιτσά Τηλ. – Fax: 2382022999
Mobile: 6937385128
url: www.anatolikdapmea.gr – e-mail: info@anatolikdapmea.gr

 

 

 

 


Log out of this account

Leave a Reply